Bord Sustainable earth 23cm ivoor/pk50

Voorraad status: Product is direct leverbaar Product is direct leverbaar

€7,53
aantal

Deze stevige borden met een diameter van 230 mm bestaan voor 100% uit suikerrietvezelafval en zijn geschikt voor zowel warme als koude gerechten. Ook geschikt voor gebruik in de magnetron (tot 120 ℃ olieafstotend, tot 100 ℃ waterbestendig). De ivoorkleurige borden kunnen veilig in de magnetron en de vriezer gebruikt worden. Ze zijn compleet biologisch afbreekbaar, kunnen gecomposteerd en gemakkelijk weggegooid worden via uw lokale vuilophaaldienst. Hierdoor is dit niet alleen een gemakkelijk product, maar ook een milieubewuste keuze..

Deze stevige borden met een diameter van 230 mm bestaan voor 100% uit suikerrietvezelafval en zijn geschikt voor zowel warme als koude gerechten. Ook geschikt voor gebruik in de magnetron (tot 120 ℃ olieafstotend, tot 100 ℃ waterbestendig). De ivoorkleurige borden kunnen veilig in de magnetron en de vriezer gebruikt worden. Ze zijn compleet biologisch afbreekbaar, kunnen gecomposteerd en gemakkelijk weggegooid worden via uw lokale vuilophaaldienst. Hierdoor is dit niet alleen een gemakkelijk product, maar ook een milieubewuste keuze.

Bij het maken van onze milieubewuste Sustainable Earth by Staples™-producten is rekening gehouden met het milieu. Deze producten zijn gemaakt met duurzame hulpbronnen, gerecyclede materialen en/of zijn gecertificeerd door externe partijen ter bevestiging van de milieubesparende eigenschappen.

Productcode: 322176
EAN code: 00718103166409
EU-code: 5647460
Aantal: 1 (Pak)
Verpakking: 50 (Stuk)
Merk: SUSTAINABLE EARTH BY STAPLES
Producent: STAPLES