Bureautafel Contesse 120x80 l. eiken/alu

Voorraad status: Product is momenteel niet leverbaar Product is momenteel niet leverbaar

€353,00
aantal

Organiseer uw kantoor en vergaderruimte met het praktische Prof Desk bureau Contesse, voor een makkelijk door te koppelen werkoppervlak.. Strak vormgegeven en ideaal voor al uw werkomgevingen. Het bureau Contesse van Prof Desk is bij uitstek geschikt voor het opzetten van werkplekken of vergaderruimtes. Natuurlijk kunt u met dit bureau ook thuis uw voordeel doen. De afmetingen garanderen een ruim werkoppervlak en de tafelpoten zijn op hoogte instelbaar. De rechthoekige vorm zonder randen maakt het eenvoudig deze tafel aan anderen door te koppelen.. ...

Organiseer uw kantoor en vergaderruimte met het praktische Prof Desk bureau Contesse, voor een makkelijk door te koppelen werkoppervlak.

Strak vormgegeven en ideaal voor al uw werkomgevingen. Het bureau Contesse van Prof Desk is bij uitstek geschikt voor het opzetten van werkplekken of vergaderruimtes. Natuurlijk kunt u met dit bureau ook thuis uw voordeel doen. De afmetingen garanderen een ruim werkoppervlak en de tafelpoten zijn op hoogte instelbaar. De rechthoekige vorm zonder randen maakt het eenvoudig deze tafel aan anderen door te koppelen.

Stevig melamine tafelblad

Metalen tafelpoten

Op hoogte instelbaar

Makkelijk door te koppelen

Ideaal voor kantoor- en vergaderopstellingen

Kleur: Licht Eikenhouten tafelblad, Aluminium tafelpoten

Uit te breiden met kabelmanagement accessoires en CPU-houder

Afmetingen: 120 x 80 cm

Hoogte: 62 – 85 cm

Gemonteerd op de werkplek

Geleverd binnen circa 10 werkdagen

Productcode: 326694
EAN code: 8718591058073
EU-code: 4672167
Aantal: 1 (Stuk)
Verpakking: 1 (Stuk)
Merk: PROF DESK
Producent: SCHAFFENBURG OFFICE FURNITURE