Dispenser Post-it Z-note Kat wit+note

Voorraad status: Product is direct leverbaar Product is direct leverbaar

€8,92
aantal

Deze Post-it® Z-Note-houder heeft een grappig ontwerp in de vorm van een kat en is verzwaard om gemakkelijk met één hand te gebruiken terwijl u werkt of aan de telefoon zit.. Het unieke katvormige ontwerp maakt deze Z-Note-houder zowel functioneel als leuk; een originele manier om uw werkplek een persoonlijk tintje te geven. De Z-Notes komen voor extra gemak met één tegelijk tevoorschijn, ideaal tijdens drukke momenten of als u aan het bellen bent. Post-it® Super Sticky Z-Notes hebben grote kleefkracht en blijven beter op een oppervlak plakken dan de meeste andere plakbriefjes. Post-it® Super Sticky-plakbriefjes worden gemaakt met PEFC™-gecertificeerde papiervezels en zijn daarmee een milieubewuste keuze voor het maken van notities. Bovendien bestaat de lijm voor 60% uit recyclebare materialen. Post-it®-briefjes zijn zeer veelzijdig, dus u kunt ze voor verschillende doeleinden gebruiken; van het snel opschrijven van een telefoonnummer tot het maken van een to-do-lijst en van het opschrijven van ideeën tot het achterlaten van een berichtje voor collega's, vrienden of familie. U kunt de verwijderbare briefjes gemakkelijk ergens op plakken, verwijderen en weer opnieuw plakken zonder dat er restjes achterblijven op oppervlakken, zoals archiefkasten, deuren, muren of zelfs in agenda's, ordners of mappen. Deze witte katvormige houder wordt geleverd met 90 Post-it® Super Sticky Z-Notes en kan worden bijgevuld met elk type Z-Note van 76 x 76 mm. Als u de houder met felgekleurde Post-it® Z-Notes vult, geeft u uw ideeën een persoonlijke noot en zullen uw notities extra opvallen.. ...

Deze Post-it® Z-Note-houder heeft een grappig ontwerp in de vorm van een kat en is verzwaard om gemakkelijk met één hand te gebruiken terwijl u werkt of aan de telefoon zit.

Het unieke katvormige ontwerp maakt deze Z-Note-houder zowel functioneel als leuk; een originele manier om uw werkplek een persoonlijk tintje te geven. De Z-Notes komen voor extra gemak met één tegelijk tevoorschijn, ideaal tijdens drukke momenten of als u aan het bellen bent. Post-it® Super Sticky Z-Notes hebben grote kleefkracht en blijven beter op een oppervlak plakken dan de meeste andere plakbriefjes. Post-it® Super Sticky-plakbriefjes worden gemaakt met PEFC™-gecertificeerde papiervezels en zijn daarmee een milieubewuste keuze voor het maken van notities. Bovendien bestaat de lijm voor 60% uit recyclebare materialen. Post-it®-briefjes zijn zeer veelzijdig, dus u kunt ze voor verschillende doeleinden gebruiken; van het snel opschrijven van een telefoonnummer tot het maken van een to-do-lijst en van het opschrijven van ideeën tot het achterlaten van een berichtje voor collega's, vrienden of familie. U kunt de verwijderbare briefjes gemakkelijk ergens op plakken, verwijderen en weer opnieuw plakken zonder dat er restjes achterblijven op oppervlakken, zoals archiefkasten, deuren, muren of zelfs in agenda's, ordners of mappen. Deze witte katvormige houder wordt geleverd met 90 Post-it® Super Sticky Z-Notes en kan worden bijgevuld met elk type Z-Note van 76 x 76 mm. Als u de houder met felgekleurde Post-it® Z-Notes vult, geeft u uw ideeën een persoonlijke noot en zullen uw notities extra opvallen.

Uniek katvormig design

Inclusief handige penhouder

Functioneel en leuk

Geweldig geschenkidee voor collega's, docenten of vrienden

Z-Notes komen met één tegelijk tevoorschijn

Vul uw Z-Note-houder gemakkelijk bij met een Z-Note-navulverpakking

Inclusief 1 blok met 90 Post-it® Super Sticky Z-Notes

Super Sticky Z-Notes zijn sterker en blijven beter plakken

De plakbriefjes zijn gemaakt van PEFC™-gecertificeerde papiervezels

Lijm met 60% aan recyclebare materialen

Aantrekkelijke kleuren zorgen ervoor dat berichten of herinneringen opvallen

Ideaal voor noteren tijdens het bellen of het snel opschrijven van notities en herinneringen

Afmetingen Post-it®: 76 x 76 mm

Kleur Post-it®: klaproosrood

Productcode: 329577
EAN code: 4891203052615
EU-code: 5091259
Aantal: 1 (Stuk)
Verpakking: 1 (Stuk)
Merk: POST-IT®
Producent: 3M