Glasbord Legamaster 100x150cm wit

Voorraad status: Product is momenteel niet leverbaar Product is momenteel niet leverbaar

€197,90
aantal

Glasborden winnen snel terrein als alternatief voor traditionele memoborden en whiteboards. Legamaster International B.V. speelt slim in op deze trend en lanceert Coloured Glassboards. De allermooiste kwaliteit voor een even mooie prijs. De glasborden zijn er in vier populaire kleuren. Iedereen kan met de glassboards geheel naar eigen stijl een schrijf- en memowand creëren en tegelijk het interieur verrijken.. Glassboards zijn multifunctionele glazen panelen die beschrijfbaar en magnetisch zijn. Er is veel vraag naar glassboards omdat ze een moderne en flexibele oplossing bieden voor op kantoor, kantoor thuis, school en.

Glasborden winnen snel terrein als alternatief voor traditionele memoborden en whiteboards. Legamaster International B.V. speelt slim in op deze trend en lanceert Coloured Glassboards. De allermooiste kwaliteit voor een even mooie prijs. De glasborden zijn er in vier populaire kleuren. Iedereen kan met de glassboards geheel naar eigen stijl een schrijf- en memowand creëren en tegelijk het interieur verrijken.

Glassboards zijn multifunctionele glazen panelen die beschrijfbaar en magnetisch zijn. Er is veel vraag naar glassboards omdat ze een moderne en flexibele oplossing bieden voor op kantoor, kantoor thuis, school en

Productcode: 338166
EAN code: 8713797078856
EU-code: 2453010
Aantal: 1 (Stuk)
Verpakking: 1 (Stuk)
Merk: LEGAMASTER
Producent: EDDING