Koffiezetapparaat Philips HD7697/90 rvs

Voorraad status: Product is direct leverbaar Product is direct leverbaar

€81,47
aantal

De gepatenteerde intensiteitsknip geeft u de mogelijkheid om zelf de manier te bepalen waarop het water door de koffie stroomt. Zet u dit op een wijde waterdistributie dan krijgt u een zachte, milde smaak en met de geconcentreerde waterdistributie krijgt u een sterke, intense smaak. Zo krijgt u precies de koffie die u wenst.. Het apparaat is uitgerust met de druppelstop, waarmee u al een kopje koffie kunt schenken voordat de koffie volledig is gezet. Het afneembare waterreservoir kunt u eenvoudig bijvullen. Na het zetten van uw filterkoffie wordt het koffiezetapparaat automatisch uitgeschakeld om energie te besparen en voor de veiligheid. De thermische kan zorgt ervoor dat de koffie warm blijft. De speciale Calc-Clean-instelling zorgt voor een optimaal resultaat, wanneer u het koffiezetapparaat ontkalkt..

De gepatenteerde intensiteitsknip geeft u de mogelijkheid om zelf de manier te bepalen waarop het water door de koffie stroomt. Zet u dit op een wijde waterdistributie dan krijgt u een zachte, milde smaak en met de geconcentreerde waterdistributie krijgt u een sterke, intense smaak. Zo krijgt u precies de koffie die u wenst.

Het apparaat is uitgerust met de druppelstop, waarmee u al een kopje koffie kunt schenken voordat de koffie volledig is gezet. Het afneembare waterreservoir kunt u eenvoudig bijvullen. Na het zetten van uw filterkoffie wordt het koffiezetapparaat automatisch uitgeschakeld om energie te besparen en voor de veiligheid. De thermische kan zorgt ervoor dat de koffie warm blijft. De speciale Calc-Clean-instelling zorgt voor een optimaal resultaat, wanneer u het koffiezetapparaat ontkalkt.

Productcode: 336114
EAN code: 8710103672944
EU-code: 5835817
Aantal: 1 (Stuk)
Verpakking: 1 (Stuk)
Merk: PHILIPS
Producent: PHILIPS