Mes Sustainable earth 15cm wit/pk 100

Voorraad status: Product is direct leverbaar Product is direct leverbaar

€8,84
aantal

Deze sterke en stevige vork met een lengte van 153 mm is een stijlvolle en milieubewuste aanvulling voor uw cateringtafel. De vork is tot 89 ℃ hittebestendig en voor 100% gemaakt van composteerbare materialen waardoor hij na gebruik weinig schadelijk is voor het milieu. Deze vork is compleet biologisch afbreekbaar en composteerbaar en kan gemakkelijk weggegooid worden via uw lokale vuilophaaldienst. Dit bespaart u ongemak tijdens het afruimen.. Bij het maken van onze milieubewuste Sustainable Earth by Staples™-producten is rekening gehouden met het milieu. Deze milieuvriendelijke producten zijn gemaakt met duurzame hulpbronnen, gerecyclede materialen en/of zijn gecertificeerd door externe partijen ter bevestiging van de milieubesparende eigenschappen..

Deze sterke en stevige vork met een lengte van 153 mm is een stijlvolle en milieubewuste aanvulling voor uw cateringtafel. De vork is tot 89 ℃ hittebestendig en voor 100% gemaakt van composteerbare materialen waardoor hij na gebruik weinig schadelijk is voor het milieu. Deze vork is compleet biologisch afbreekbaar en composteerbaar en kan gemakkelijk weggegooid worden via uw lokale vuilophaaldienst. Dit bespaart u ongemak tijdens het afruimen.

Bij het maken van onze milieubewuste Sustainable Earth by Staples™-producten is rekening gehouden met het milieu. Deze milieuvriendelijke producten zijn gemaakt met duurzame hulpbronnen, gerecyclede materialen en/of zijn gecertificeerd door externe partijen ter bevestiging van de milieubesparende eigenschappen.

Productcode: 322179
EAN code: 00718103166430
EU-code: 5550761
Aantal: 1 (Pak)
Verpakking: 100 (Stuk)
Merk: SUSTAINABLE EARTH BY STAPLES
Producent: STAPLES