Mineraalwater Pure Life 0,5L/pk8

Voorraad status: Product is direct leverbaar Product is direct leverbaar

€4,09
aantal

Dit niet-koolzuurhoudend bronwater is gemakkelijk te bewaren in de koelkast en biedt een verfrissende manier om uw dorst te lessen op kantoor of thuis. Dit zachte mineraalwater bevat geen koolzuur en gemakkelijk te drinken voor het hele gezin.. Nestlé Aquarel water biedt hoogwaardig bronwater uit een natuurlijke bron niet ver van waar het wordt gebotteld. Het is een ideale bron van hydratatie voor jong en oud en is precies wat het lichaam nodig heeft bij het sporten of tijdens een drukke werkdag. Het water is verpakt in een herbruikbare PET-fles die u overal mee naartoe kunt nemen en door het compacte formaat van de flessen kunnen ze gemakkelijk in grote aantallen worden meegenomen..

Dit niet-koolzuurhoudend bronwater is gemakkelijk te bewaren in de koelkast en biedt een verfrissende manier om uw dorst te lessen op kantoor of thuis. Dit zachte mineraalwater bevat geen koolzuur en gemakkelijk te drinken voor het hele gezin.

Nestlé Aquarel water biedt hoogwaardig bronwater uit een natuurlijke bron niet ver van waar het wordt gebotteld. Het is een ideale bron van hydratatie voor jong en oud en is precies wat het lichaam nodig heeft bij het sporten of tijdens een drukke werkdag. Het water is verpakt in een herbruikbare PET-fles die u overal mee naartoe kunt nemen en door het compacte formaat van de flessen kunnen ze gemakkelijk in grote aantallen worden meegenomen.

Productcode: 341964
EAN code: 3700123301707
EU-code: 2093198
Aantal: 1 (Pak)
Verpakking: 8 (Fles)
Merk: NESTLÉ
Producent: NESTLÉ