Mineraalwater S. Pellegrino 0,5L/pk24

Voorraad status: Product is direct leverbaar Product is direct leverbaar

€17,63
aantal

Dit sprankelende bronwater is een gezonde manier om uit te rusten en te herstellen na een dag hard werken. Het water staat bekend om haar zachte gevoel op de tong, met een beetje smaak, dankzij de levendige en langlevende belletjes. Dit koolzuurhoudende San Pellegrino-mineraalwater is verfrissend, zowel ijskoud als rechtstreeks uit de fles. Het water is zeer geschikt voor recepties, vergaderingen en speciale bijeenkomsten, en biedt iedereen een hoogwaardige verfrissing. Het water zit in een petfles, die 100% recyclebaar is. Dankzij het compacte ontwerp is de fles gemakkelijk mee te nemen voor onderweg, in uw tas of koffertje. .

Dit sprankelende bronwater is een gezonde manier om uit te rusten en te herstellen na een dag hard werken. Het water staat bekend om haar zachte gevoel op de tong, met een beetje smaak, dankzij de levendige en langlevende belletjes. Dit koolzuurhoudende San Pellegrino-mineraalwater is verfrissend, zowel ijskoud als rechtstreeks uit de fles. Het water is zeer geschikt voor recepties, vergaderingen en speciale bijeenkomsten, en biedt iedereen een hoogwaardige verfrissing. Het water zit in een petfles, die 100% recyclebaar is. Dankzij het compacte ontwerp is de fles gemakkelijk mee te nemen voor onderweg, in uw tas of koffertje.

De bron van het San Pellegrino-water bevindt zich in de Italiaanse Alpen in de omgeving van Bergamo (Lombardije). San Pellegrino komt aan de oppervlakte als koolzuurhoudend water dat natuurlijk is verrijkt met minerale zouten.

Productcode: 339877
EAN code: 8002270030208
EU-code: 2457892
Aantal: 1 (Karton)
Verpakking: 24 (Fles)
Merk: SAN PELLEGRINO
Producent: NESTLÉ