Prikbord SPLS 60x45 kurk naturel

Voorraad status: Product is direct leverbaar Product is direct leverbaar

€11,08
aantal

Onze duurzame kurkmemoborden zijn zeer geschikt voor diverse toepassingen, ideaal voor gebruik in huis of op kantoor. Kurk is een natuurlijk en duurzaam product met bijzondere kenmerken die een lange productlevensduur garanderen. Dit zelfherstellende en veerkrachtige oppervlak is ideaal voor het opprikken van documenten, mededelingen en zelfs foto's. De afgeronde aluminium rand en klepdoppen van het kurkbord geeft het geheel een stijlvolle en moderne uitstraling.. Wij hebben zo veel vertrouwen in de kwaliteit van onze Staples-producten dat wij 100% tevredenheidsgarantie bieden. Er wordt ve el aandacht besteed aan onderzoek en ontwikkeling van onze producten. Bovendien worden ze uitgebreid getest en verantwoord geproduceerd, zodat u over een nuttig en kwalitatief goed product beschikt dat aan uw verwachtingen voldoet..

Onze duurzame kurkmemoborden zijn zeer geschikt voor diverse toepassingen, ideaal voor gebruik in huis of op kantoor. Kurk is een natuurlijk en duurzaam product met bijzondere kenmerken die een lange productlevensduur garanderen. Dit zelfherstellende en veerkrachtige oppervlak is ideaal voor het opprikken van documenten, mededelingen en zelfs foto's. De afgeronde aluminium rand en klepdoppen van het kurkbord geeft het geheel een stijlvolle en moderne uitstraling.

Wij hebben zo veel vertrouwen in de kwaliteit van onze Staples-producten dat wij 100% tevredenheidsgarantie bieden. Er wordt ve el aandacht besteed aan onderzoek en ontwikkeling van onze producten. Bovendien worden ze uitgebreid getest en verantwoord geproduceerd, zodat u over een nuttig en kwalitatief goed product beschikt dat aan uw verwachtingen voldoet.

Productcode: 380204
EAN code: 4011462861302
EU-code: 8613804
Aantal: 1 (Stuk)
Verpakking: 1 (Stuk)
Merk: STAPLES
Producent: STAPLES