Rek-folie voor paletten 450mm 8µm tr/pk6

Voorraad status: Product is direct leverbaar Product is direct leverbaar

€50,41
aantal

Deze extra scheurbestendige folie verstevigt de randen voor extra stevigheid. Door de gladde buitenzijde en de sterke hechting aan de binnenzijde kunt u efficiënt en flexibel verpakken. De sterkte en elasticiteit van de folie zorgen voor strak ingepakte voorwerpen voor veilig transport.. Gebruik de folie op pallets of rechtstreeks op producten voor afsluiten, beschermen en om verschuiven tijdens het vervoer te voorkomen. Ideaal voor gebruik in kantoren, archieven, opslagruimten en workshops. De folie blijft aan zichzelf kleven voor eenvoudige hechting..

Deze extra scheurbestendige folie verstevigt de randen voor extra stevigheid. Door de gladde buitenzijde en de sterke hechting aan de binnenzijde kunt u efficiënt en flexibel verpakken. De sterkte en elasticiteit van de folie zorgen voor strak ingepakte voorwerpen voor veilig transport.

Gebruik de folie op pallets of rechtstreeks op producten voor afsluiten, beschermen en om verschuiven tijdens het vervoer te voorkomen. Ideaal voor gebruik in kantoren, archieven, opslagruimten en workshops. De folie blijft aan zichzelf kleven voor eenvoudige hechting.

Productcode: 334346
EAN code: 9008522047801
EU-code: 5053810
Aantal: 1 (Pak)
Verpakking: 6 (Rol)
Merk: TOP STRETCH
Producent: FUNKE VERPACKUNGEN GMBH