Navullingstrip SPLS whiteboardwisser/d12

Voorraad status: Product is direct leverbaar Product is direct leverbaar

€4,01
aantal

Magnetische whiteboardwissers verwijderen alle droog uitwisbare inkt, waardoor uw whiteboard er weer glimmend en schoon uitziet. Versleten viltblokken zijn te verwijderen en te vervangen door een nieuw, schoon blok.. Wij hebben zo veel vertrouwen in de kwaliteit van onze Staples-producten dat wij 100% tevredenheidsgarantie bieden. Er wordt veel aandacht besteed aan onderzoek en ontwikkeling van onze producten. Bovendien worden ze uitgebreid getest en verantwoord geproduceerd, zodat u over een nuttig en kwalitatief goed product beschikt dat aan uw verwachtingen voldoet..

Magnetische whiteboardwissers verwijderen alle droog uitwisbare inkt, waardoor uw whiteboard er weer glimmend en schoon uitziet. Versleten viltblokken zijn te verwijderen en te vervangen door een nieuw, schoon blok.

Wij hebben zo veel vertrouwen in de kwaliteit van onze Staples-producten dat wij 100% tevredenheidsgarantie bieden. Er wordt veel aandacht besteed aan onderzoek en ontwikkeling van onze producten. Bovendien worden ze uitgebreid getest en verantwoord geproduceerd, zodat u over een nuttig en kwalitatief goed product beschikt dat aan uw verwachtingen voldoet.

Productcode: 380569
EAN code: 4011462864808
EU-code: 8648708
Aantal: 1 (Pak)
Verpakking: 12 (Stuk)
Merk: STAPLES
Producent: STAPLES