Servet Fasana 33cm 2lgs wit /pk250

Voorraad status: Product is direct leverbaar Product is direct leverbaar

€3,36
aantal

Studies tonen aan dat de meeste mensen de voorkeur geven aan een servet met een patroon of een gekleurde servet. Onze servetten zijn volledig bedrukt voor een aantrekkelijke visuele uitstraling en vormen de ideale aanvulling op uw servies. Het assortiment bestaat uit stabiele basiskleuren met de toevoeging van jaarlijkse trendkleuren. . Deze servetten staan voor een duurzaam milieubeleid, bevatten geen zwavel of chloor, en zijn vervaardigd van hout afkomstig van gecontroleerde en duurzame bossen. Ze zijn voorzien van het hoog gewaardeerde Nordic Swan-label en het EU Ecolabel, die zorgen voor gemoedsrust bij de milieubewuste consument..

Studies tonen aan dat de meeste mensen de voorkeur geven aan een servet met een patroon of een gekleurde servet. Onze servetten zijn volledig bedrukt voor een aantrekkelijke visuele uitstraling en vormen de ideale aanvulling op uw servies. Het assortiment bestaat uit stabiele basiskleuren met de toevoeging van jaarlijkse trendkleuren.

Deze servetten staan voor een duurzaam milieubeleid, bevatten geen zwavel of chloor, en zijn vervaardigd van hout afkomstig van gecontroleerde en duurzame bossen. Ze zijn voorzien van het hoog gewaardeerde Nordic Swan-label en het EU Ecolabel, die zorgen voor gemoedsrust bij de milieubewuste consument.

De feestartikelen zijn voor eenmalig gebruik, waardoor u tijd en geld bespaart bij de wasserette en waardoor u de vrijheid heeft om verschillende thema's en kleuropties voor elk evenement te proberen. Ze zijn dermatologisch getest, zacht voor de huid maar blijven stevig, zowel nat als droog. Ideaal voor gebruik op feestjes, in de directiekamer, het restaurant of bij eenmalige gebeurtenissen.

Productcode: 338828
EAN code: 6414300097402
EU-code: 2466580
Aantal: 1 (Etui)
Verpakking: 250 (Stuk)
Merk: FASANA
Producent: METSÄ TISSUE OYJ