Soepbord Sustainable Earth 340ml/pk 50

Voorraad status: Product is direct leverbaar Product is direct leverbaar

€5,00
aantal

Deze stevige kommen bestaan voor 100% uit suikerrietvezelafval en zijn geschikt voor zowel koude als warme gerechten. Ook geschikt voor gebruik in de magnetron (tot 120 ℃ olieafstotend, tot 100 ℃ waterbestendig). De ivoorkleurige kommen kunnen veilig gebruikt worden in de magnetron en de vriezer, en zijn compleet biologisch afbreekbaar. De kommen kunnen gemakkelijk afgevoerd worden via uw lokale vuilophaaldienst. Hierdoor is dit niet alleen een gemakkelijk product, maar ook een milieubewuste keuze. . Bij het maken van onze milieubewuste Sustainable Earth by Staples™-producten is rekening gehouden met het milieu. Deze milieuvriendelijke producten zijn gemaakt met duurzame hulpbronnen, gerecyclede materialen en/of zijn gecertificeerd door externe partijen ter bevestiging van de milieubesparende eigenschappen..

Deze stevige kommen bestaan voor 100% uit suikerrietvezelafval en zijn geschikt voor zowel koude als warme gerechten. Ook geschikt voor gebruik in de magnetron (tot 120 ℃ olieafstotend, tot 100 ℃ waterbestendig). De ivoorkleurige kommen kunnen veilig gebruikt worden in de magnetron en de vriezer, en zijn compleet biologisch afbreekbaar. De kommen kunnen gemakkelijk afgevoerd worden via uw lokale vuilophaaldienst. Hierdoor is dit niet alleen een gemakkelijk product, maar ook een milieubewuste keuze.

Bij het maken van onze milieubewuste Sustainable Earth by Staples™-producten is rekening gehouden met het milieu. Deze milieuvriendelijke producten zijn gemaakt met duurzame hulpbronnen, gerecyclede materialen en/of zijn gecertificeerd door externe partijen ter bevestiging van de milieubesparende eigenschappen.

Productcode: 322178
EAN code: 00718103166386
EU-code: 5205076
Aantal: 1 (Pak)
Verpakking: 50 (Stuk)
Merk: SUSTAINABLE EARTH BY STAPLES
Producent: STAPLES