Tafelkleed op rol 10mx100cm wit

Voorraad status: Product is direct leverbaar Product is direct leverbaar

€2,19
aantal

Deze serie is voorzien van een klassieke witte look, voor klassieke evenementen, catering en restaurant. Deze tafelkleedrollen zijn volledig bedrukt met damasten reliëf voor de krachtigste visuele aantrekkingskracht en vormen de ideale aanvulling op uw servies. Het assortiment bestaat uit stabiele basiskleuren met de toevoeging van jaarlijkse trendkleuren. . Deze Fasana damasten tafelkleedrollen zijn voor eenmalig gebruik, waardoor u tijd en geld bespaart bij de wasserette en waardoor u de vrijheid hebt om verschillende thema's en kleuropties voor elk evenement te proberen. Ze blijven stevig, zowel nat als droog, en zijn goedgekeurd voor direct contact met voedingsmiddelen. Ideaal voor gebruik op feestjes, bijeenkomsten of evenementen met catering..

Deze serie is voorzien van een klassieke witte look, voor klassieke evenementen, catering en restaurant. Deze tafelkleedrollen zijn volledig bedrukt met damasten reliëf voor de krachtigste visuele aantrekkingskracht en vormen de ideale aanvulling op uw servies. Het assortiment bestaat uit stabiele basiskleuren met de toevoeging van jaarlijkse trendkleuren.

Deze Fasana damasten tafelkleedrollen zijn voor eenmalig gebruik, waardoor u tijd en geld bespaart bij de wasserette en waardoor u de vrijheid hebt om verschillende thema's en kleuropties voor elk evenement te proberen. Ze blijven stevig, zowel nat als droog, en zijn goedgekeurd voor direct contact met voedingsmiddelen. Ideaal voor gebruik op feestjes, bijeenkomsten of evenementen met catering.

Productcode: 338825
EAN code: 6414300101482
EU-code: 2558052
Aantal: 1 (Stuk)
Verpakking: 1 (Stuk)
Merk: FASANA
Producent: METSÄ TISSUE OYJ