Transport box Staples m deksel /20L

Voorraad status: Product is direct leverbaar Product is direct leverbaar

€9,05
aantal

Deze multifunctionele opbergdozen zijn uitermate geschikt voor het opbergen van rondslingerende voorwerpen, thuis of op kantoor. Elke draagbare doos wordt geleverd met een klapdeksel met sterke klemmen en heeft een duurzaam, modern ontwerp. Het klapdeksel biedt toegang tot één kant van de doos en het slimme ontwerp biedt de mogelijkheid om meerdere dozen op elkaar te stapelen en zo opbergruimte te besparen. . Bovendien bevatten deze handige dozen een opening aan de voorzijde; dit betekent dat zelfs wanneer de container onderop de stapel ligt, het nog gemakkelijk is om te pakken wat u nodig hebt. Dozen die niet in gebruik zijn, passen met gemak in elkaar..

Deze multifunctionele opbergdozen zijn uitermate geschikt voor het opbergen van rondslingerende voorwerpen, thuis of op kantoor. Elke draagbare doos wordt geleverd met een klapdeksel met sterke klemmen en heeft een duurzaam, modern ontwerp. Het klapdeksel biedt toegang tot één kant van de doos en het slimme ontwerp biedt de mogelijkheid om meerdere dozen op elkaar te stapelen en zo opbergruimte te besparen.

Bovendien bevatten deze handige dozen een opening aan de voorzijde; dit betekent dat zelfs wanneer de container onderop de stapel ligt, het nog gemakkelijk is om te pakken wat u nodig hebt. Dozen die niet in gebruik zijn, passen met gemak in elkaar.

Productcode: 343738
EAN code: 4045348141011
EU-code: 2335830
Aantal: 1 (Stuk)
Verpakking: 1 (Stuk)
Merk: STAPLES
Producent: STAPLES